2023. december 20.

Vásárlás az utolsó pillanatban

Sziasztok!

Hogy vagytok? :) Remélem, Mindannyian jól vagytok, és felkészülten várjátok a közelgő ünnepeket. Tudom, ez egy tőlem szokatlan időpont, de mint mindig, oka van: hihetetlen, de ma 8 éves a blog! 🎉🎊 Ezért hoztam Nektek egy fordítást. Jó szórakozást a történethez! :) 

Puszi: Emily 







Liam a gyümölcs részlegen tolta a bevásárló kocsit. A kenyerek a sarkon voltak, vennie kellett egy veknit a vacsorára, amit ma estére tervezett. Már minden más megvolt, hogy otthon fokhagymás kenyeret tudjon készíteni, csak a kenyérre volt még szüksége. Meghívta a szüleit, hogy először vacsorázzanak vele az új lakásában, hogy megmutassa nekik, kompetens, felelősségteljes és képes egyedül élni. 

A téli csizmája csúszkált a linóleumon, ahogy a pékáruk felé közeledett. A bevásárló kocsiját lassabban tolta, így el tudta olvasni a csomagolásokat.

Francia Minőségét megőrzi: 12/12/2016

Francia Minőségét megőrzi: 13/12/2016

Olasz Minőségét megőrzi: 12/12/2016

Liam átnézte a kenyereket. A kinézete nem feltétlenül számított, amíg az volt rajta, hogy ma készült, így a következő négy vagy több óra múlva, boldogan fog hazamenni. A szülei nem voltak szuper igényesek a minőségre, és a mozzarella minden bizonnyal elfedi az íztelenséget, vagy a sütője. Így hát felvett egy vekni olasz kenyeret, úgy gondolta a vastagabb, sűrűbb kenyérből jobb fokhagymás kenyeret tud készíteni.

Végig tolta a bevásárló kocsit a bolton, így látta, mi a kínálat. Mázas fánkok, különböző ízű muffinok, és bagelek, amiket üvegajtók mögé tettek, amik olyanok voltak, mint a lengőajtók. Liam ki akarta nyújtani a kezét, hogy elvegyen egy fánkot, beletegye a bevásárló kocsijába és megegye reggelire, de alacsony cukor diétán volt, amit egy falat fánk is tönkretett volna. Ezért elsétált, és mogorva képpel tolta tovább a kocsiját. Jobb vagyok, mint a fánk. Nincs szükségem a fánkra. Valószínűleg amúgy sem annyira finom.

Liam ismét megállt, amikor a pékáruk pultjához ért. Lepillantott a süteményekre, és megszámolta az öt vaníliás süteményt. Három fehér mázas volt, az egyik barna, a másik pedig többszínű. Négy csokoládés sütemény volt, csokoládés mázzal. Volt egy márvány torta a sütik között, fehér mázzal és gömbökkel a szélén. Liam mosolyogva nézte a tortát, nem figyelve arra, mi folyik körülötte, amíg valaki meg nem érintette a bal vállát.

 „Ó” – mondta Liam, megzavarta az idegen milyen közel volt hozzá.

 „Bocsánat”

Liam összezavarodott. Mit sajnálhat ez a véletlenszerű figura?

Csak az idegen zöld szemének villanását látta, mielőtt előre hajolt és csókot nyomott az ajkaira.

Liam ott állt dermedten. A szemei még mindig nyitva voltak, ahogy az idegen arcát bámulta, hasonlóságnak nyoma sem volt. Nem tudta beazonosítani a hosszú göndör hajat. Nem tudta a helyére tenni a burgundi színű pulóvert sem. A srác csókját meg végképp nem tudta hova tenni. Liam meglepődött, és még zavartabb volt, mint korábban.

A srác elhúzódott tőle, a szégyenlőssége keveredett a borzasztóan bájos mosolyával. Liam észrevette a gödröcskéket és a szíve ellágyult.

 „Bocsi, ez hagyomány” – mondta az idegen. Felfelé mutatott és Liam nagy meglepetésére, egy fagyöngy lógott a fejük felett.

 „Észre sem vettem, hogy ott van” – Liam hunyorítva nézett fel – „Nem mintha egy csók ártalmas lenne. Mi a neved?”

 „Harry” – mosolya nagyobb lett az önbizalmával együtt. Kinyújtotta a kezét.

 „Liam” – megfogta a kezét és megrázta. Még egyszer ránézett a srácra. Egy gyors pillantás a feje tetőjétől a lábujjáig – „Van valami terved ma estére? Vacsorát készítek otthon, és tudod, minél többen vagyunk annál jobb.”

 „Ó, oké. Nem volt semmi tervem, szóval biztosan tudok menni” – Harry kihúzta magát. A füle tövét vakarta, és még mindig mosolygott.

 „Szuper! Elküldöm neked a címemet. Írd be a számodat a telefonomba” – Liam előhúzta a telefonját, megnyitva az üzeneteket. Odaadta telefonját az idegennek, amikor hirtelen elöntötte a szégyen. Az arca vörös lett – „Remélem, nem gondolod, hogy tolakodó vagyok.”

 „Nem vagy annyira tolakodó, mint valaki, aki most csókolt meg egy vadidegent a boltban, szóval szerintem rendben van” – Harry elpirult. Beírta a telefonszámát és visszaadta neki. Liam beírta a címét majd elküldte, néhány másodperccel később egy hangjelzés jött Harry zsebéből.

 „Szuper. Remélhetőleg ma este találkozunk” – Liam rámosolygott, készen állva arra, hogy tovább tolja a bevásárló kocsiját.

  „Igen, minden bizonnyal. Majd találkozunk.”




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése