2016. október 19.

Strong


Sziasztok!

Remélem, mindenkivel minden rendben van, jól bírjátok a sulit, és nem vagytok betegek ebben a szomorú őszi időben. Ismét egy kis fordítás hoztam Nektek, hogy ezen a blogon is legyen egy kis élet. Egy kicsit csaltam, mert az eredeti történetnek nem ez a címe, de szerintem, ez sokkal jobban lefedi a cselekményt. Fogadjátok sok szeretettel. Jó szórakozást a történethez! :)
Puszi: Emily










Niall játszott néhány akkordot a gitárján, az ő kérges ujjai könnyedén mozogtak a húrok között.
„My heart you heart sit tight like book ends” – abbahagyta a pengetést és feljegyezte a dalszöveget az akkordmenet mellé. Már több mint két órán keresztül dolgozott ezen az új dalon, a „hátsó nappaliban” ülve, élvezve a békét és a nyugalmat. A dal, amelynek még nem adott címet, a legjobb barátjának és nemrégiben pasijává vált Liamnek íródott.
Ők ketten a turné elején voltak együtt, először véletlenül. Részegek voltak és kanosak. De azok után, hogy be lettek zárva a fürdőszobába, nem más, mint Louis „The Tommo” Tomlinson által egy órára, mindketten rájöttek, hogy ez több volt, mint fizikai vonzalom és magányosság, és úgy döntöttek, hogy adnak egy esélyt a kapcsolatuknak.
A két hónapos évfordulójuk közeledett és Niall azt akarta, hogy meg legyen a tökéletes dal. Áttért azokra az akkordokra, amiket a refrénhez választott, és hagyta, hogy a szavak szabadon áramoljanak.
„I’m sorry if I say I need you, But don’t care I’m not scared of love. ’Cause when I’m not with you I’m weaker, is that so wrong? Is it so wrong, that you make me strong?” – Niall abbahagyta a játékot, a taps miatt, ami az ajtó felől jött – „Ki…?” – kezdte, mielőtt megfordult és meglátta ott Harryt.
„Tetszik. Mi a címe?” – kérdezte leülve a kanapéra a szőke hajú fiú mellé. Niall válaszul vállat vont.
„Még nem adtam címet neki. Van valami ötleted?” – felnézett a fiatalabb fiúra. Harry megrázta a fejét.
„Ez a te dalod, neked kell címet adni neki. Kiről szól? Liamről?”
„Egyből eltaláltad. Mit gondolsz, tetszeni fog neki?” – Niall idegesen kérdezte, figyelmetlenül csipkedve a húrokat. Ez egy rossz szokás volt, amit minden gitáros csinált, pedig tudták, hogyha elpattan a húr, sokat kell fizetniük.
Harry ránézett Niallre – „Adhatnál neki gyűjtőknek szánt kiadású Batman képregényt, de ez a dal annál is boldogabbá tenné őt” – Niall megforgatta a szemeit, de elfogadta Harry válaszát – „Megyek aludni Nialler. Jó éjt!” Harry felállt a kanapéról és a hálófülkék felé indult, magára hagyva Niallt a gitárjával, néhány akkorddal és egy tökéletesnek ígérkező dal kezdetével.
~ * ~ * ~ * ~ * ~
4 nappal később                    
„Li? Velem tudnál jönni?”
A srácok letudtak egy koncertet korábban az este folyamán, és beásták magukat a saját hotelszobáikba. Niall épphogy csak befejezte a videó beszélgetés a szüleivel, és készen állt arra, hogy odaadja Liamnek a hónapfordulós ajándékát. Louis meg Zayn mindent megszervezett, Harry pedig elterelte Paul és a biztonságiak figyelmét. Meztelenül rohangált fel és alá a folyosókon.
„Persze! Hová megyünk?” – Liam felhúzta az ingét, a hangja tompa volt az anyag miatt.
Niall megvonta a vállát, megfogta Liam kezét és kirángatta őt a szobából. Körülnézett a folyosón, mielőtt elkezdett rohanni a lépcsőház felé Liammel a sarkában.
„Menjünk fel, fel, fel. Siess!” – kiabálta Niall, négyemeletnyi lépcsősort rohanva fel, egészen a tető kijáratáig. Kinyitotta az ajtót, majd elmosolyodott látva a plédet meg az ételes kosarat, ami már fel volt készítve a gitártokjával együtt. 
„Boldog két hónapos évfordulót Li” – suttogta Niall elpirulva. Liam elmosolyodva nézte az összeállítást, majd csókot nyomott Niall arcára.
„Ezt te találtad ki? Imádom.” – odasétált a plédhez és leült rá lehúzva maga mellé Niallt. Körülnézett és észrevette a gitártokot. – „Énekelni fogsz nekem, Niall James?”
Niall elpirult és bólintott – „Evés után”
Liam gyengéden megforgatta a szemeit – „Természetesen, bébi”
Egy rendkívül ízletes PB&Js étel, limonádé és Harry muffinjai után, Niall előhúzta a gitárját és bemelegítette az ujjait.
„Szóval, ezt néhány nappal ezelőtt írtam, és ez egy kicsit összegzi, hogyan érzek irántad romantikus módon, és bizonyos szempontból a többi fiú iránt testvéri módon” – Liam bólintott, jelezve ezzel Niallnek, hogy kezdheti.










Ha van olyan páros, amellyel szívesen olvasnál fordítást kérlek, jelezd! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése