2024. január 30.

Like animals

Sziasztok!

Hogy vagytok? :) Remélem, Mindenki jól van és jól indult az új évetek. Jelentkezésem oka, hogy a hónapban szülinaposunk volt, így hoztam egy fordítást vele. Jó szórakozást a történethez! :)
Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok az igazi és egyetlen Zayn Jawadd Maliknak! :)

Puszi: Emily





Niall gyomrának korgása visszhangzott a stúdió falairól, zavart keltve a mikrofon frekvenciájában, ahogy Harry és Liam épp egy duettet próbáltak rögzíteni a fülkében.  „Hé!” – vonyított Harry, lehúzva a füléről a fejhallgatót – „Mi a pokol haver?”

Liam összerezzent, keményen ráharapva a nyelvére – „Mi volt ez?”

Louis megragadta Niall kezét és vadul integetni kezdett vele – „Az ír srácot hibáztasd!”

„Éhes vagyok” – Ni kiszabadította magát, és az ajkait a lehető legjobban lebiggyesztette – „Valaki hozzon nekem valamit enni, oké?”

Harry védekezően maga elő tartotta a kezét, Liam pedig eljátszotta, hogy össze van kötve a keze. A két legidősebb összenézett majd felsóhajtottak, egyetértve abban, hogy ők vállalkoznak a feladatra. – „Oké, oké, de azt kapod, amit kapsz” – jegyezte meg csípősen a kék szemű srác, szúrós szemmel nézve Niallre. Zayn kimászott a kanapén lévő párnákból álló fészkéből és követte a másik fiút a folyosón lévő automata felé. – „Köcsögök” – motyogta kuncogva Louis.

Zayn összeütötte a vállukat, mire Lou is ugyanezt csinálta, egy háború, ami folytatódott, ahogy a hosszú folyosón sétáltak, ide-oda lökdösték egymást és vigyorogtak, mint az idióták. Egy különösen durva lökés után, Louis elveszítette az egyensúlyát, a fal felé botorkált, hogy megtámaszkodjon, a haja függönyként árnyékolta be a baba kék szemeit. – „Héj” – kiáltotta még mindig nevetve. Zayn csak vigyorogva vállat vont és türelmesen várta, hogy a másik fiú újra rendesen álljon, mielőtt az arcán megjelent egy ördögi mosoly, majd rávetette magát a hátára, a karjait pedig a nyaka köré fonta.

Louis fuldokló hangot adott ki és körbe tekergőzött, de Zayn szorosan fogta és az orrát a nyakához dugta. – „Gyí!” – kiabálta a barna szemű srác vadul és gyerekesen a folyosó felé mutatva, Lou combjait rugdosva.

Az idősebb fiú mélyet sóhajtott, de belement a játékba, feljebb húzta a hátán bandatársa nyúlánk testét, és előre vágtatott. Elérték az automatát, ahol Louis megpróbálta lerázni magáról utasát, de Zayn szorosabban csüngött rajta, a karjait keresztezve összezárta Louis mellkasán, és megcsípve a mellbimbóit a fülébe kuncogott. Lou boldogan sikított, a fekete hajú srác elkezdett lecsúszni a testén. Zayn visszakapaszkodott, mint egy pókmajom és hozzásimult a vállaihoz, bandatársa nem tudott mást tenni, hagyta. Louis a gép üvegére pillantott és a tükörképben látta az összekapcsolódott testüket. Egy hülye vigyor kúszott az arcára, nézte Zaynt, akit a fejét az ő vállán pihentette és egy hasonló vigyort villantott. Így álltak ott egy pillanatig, vigyorogva, mint az idióták, mielőtt a fiatalabbik a logó lábát a másik dereka köré fonta és erősen megszorította. Louis felnyögött és hátra nyúlt, hogy megragadja Zayn fenekét. – „Héj!” – a fekete hajú a fülébe morgott, mélyen és izgatón, Lout kirázta a hideg, hirtelen eszébe jutott, miért is vannak ott, ahol.

„Szóval, kaja” – a kék szemű fiú megköszörülte a torkát, megfogta barátja tornacipős lábát és a csípőcsontjához nyomta, beszívva a levegőt. – „Mit vigyünk a szöszinek?” – Újra a tükörképükre nézett, és figyelte, ahogy Zayn arckifejezése viccesből komolyra vált elgondolkozva a helyzeten. Elkezdte mutogatni a gép különböző sorait és számait várva, hogy Louis jóváhagyja vagy megvétózza az ötleteit.

„A7, sajtos pufi”

„Túl narancssárga”

„C2, M&Ms”

„Túl koszos”

„G5, Skittles cukorka”

„Túl ragadós! És a szőlősnek segg íze van.” – Louis vihogott, az ujjaival Zayn bokáján dobolt. – „Ha egy szemtelen ír fiú lennél, mit szeretnél enni?”

Mindketten egy lélegzetvételnyi szünetet tartottak és egyszerre kiabálták: – „Burgonyaszirom” – a nevetésük összecsengett egy bájos hangzavarrá. Lou kihalászott némi aprót a zsebéből simogatva Zayn combját, majd előre hajolt, behelyezni az érméket. A chips leesett, és az idősebb srácnak óvatosan kellett leguggolnia, küzdött, hogy megtartsa az egyensúlyát, a feneke hátul kidomborodott, bandatársa pedig izgett-mozgott rajta. Megfogta a zacskót és elkezdett felegyenesedni, éppen mikor Zayn elengedte és legurult az oldalán. Úgy érkezett le, mint egy ninja, amitől Louis imbolyogni kezdett és a földre zuhant. Felkiáltott, átkozta és dicsérte a párnát, ami a feneke volt. A barna szemű fiú nevetésbe tört ki, a hasát fogta, ahogy nézte a padlóra kiterült haverját, a zacskó elrepült a folyosó feléig. Lou feltérdelt és Zayn felé kezdett mászni. A fiatalabb srác szája o formát öltött, hátrafelé kezdett futni, végig botladozott és nevetett, miközben Louis úgy közeledett felé, mint egy oroszlán, ahogy vadászik, a szemei bosszúvágytól csillogtak.

Lounak sikerült elkapnia bandatársát, a zacskóról már mindketten elfeledkeztek, hirtelen a mellkasára borult, ezzel a földre szorítva. Zayn morgott, egy tigris Louis oroszlánja ellen, a lábait a kék szemű fiú köré fonta, csüngött rajta és hevesen nevetett az arcába. – „Mit fogsz most csinálni, ha?” – provokálta őt csillogó szemekkel. Louis egyszerűen csak megnyalta az arcát, aztán elhúzódott, figyelve a reakcióját. Belemerültek a pillanatba, Zayn az ajkába harapott, a másik fiú nyelve pedig félig még mindig ki volt nyújtva, amikor Niall megjelent a stúdió ajtajában. – „Ö, hol van a kajám?” – a homlokát ráncolta, mielőtt észrevette az alatta lévő jelenetet. – „Ó, már nem is vagyok éhes” – felnyögött, próbálva elnyomni a mindig jelen lévő vigyorát. Louis Zayn mellkasára omlott, a fülét harapdálta, oldalra gurult, magával rántva a kuncogó bandatársát, és belemerültek még több csipkedésbe, nyalakodásba, összebújásba és nyüszítésbe. Niall megrázta a fejét, és a körmét rágva maga mögött hagyta ezt a vadállat párt.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése