2016. augusztus 18.

Chase away the nightmares



Sziasztok!

Hogy vagytok, mi újság veletek? Remélem, nézitek az Olimpiát és szurkoltok a magyaroknak, mert nagyon szépen teljesítenek. Most ismét egy fordítást hoztam Nektek, ami szerintem nagyon cuki és egyben kicsit szomorkás is, én mindenesetre élveztem, hogy fordíthattam. Remélem, hogy elnyeri majd a tetszéseteket, és nem felejtitek el tudatni velem valamilyen módon, hogy mit gondoltok róla. Jó szórakozást a történethez! :)
Puszi: Emily 













Niall az időt bámulta a telefonján azon gondolkozva, vajon mi ébreszthette fel. Hajnali kettő volt, és ő nagyon gyorsan elaludt az aznap esti koncertjük után. Tudta, hogy fáradt volt. Ezért történhetett meg az, hogy szinte azonnal elaludt, ahogy a feje a párnát érintette. Akkor meg miért van ébren egy órával később? 

Niall felült az ágyban és körülnézett a hotelszobában. Korábban felvetette az ötletet, hogy külön szobában szeretne lenni, de Louis morgolódott emiatt, amíg ő végül feladta, így ugyanabban a szobában aludt, ahol Liam is. 

Liam. Nyöszörgött, hánykolódott és forgolódott az ágyában Niall mellett. Ez volt az, ami felébresztette őt. Liamnek valamiféle rémálma volt, emiatt sírt és próbált kiszabadulni belőle. 

A kék szemű fiú gyorsan kicsúszott az ágyából és átszelte a rövid kis távolságot az ágyaik között, mielőtt bemászott Liam mellé és köré fonta a karjait. – „Liam, Liam, héj kelj fel! Ez csak egy álom. Kelj fel, minden rendben.” – suttogta a fülébe. Mielőtt újra próbálkozhatott volna Liam lerúgta őt az ágyról. 

Niall megdörzsölte a fejét és fújtatott kicsit enyhén bosszankodva. Milyen rémálom izgathatta fel Liamet ennyire? Újra próbálkozott, de ez alkalommal óvatosabban, megdörzsölte a fiú hátát remélve, hogy ez segít megnyugodni neki, mielőtt felébred. És így is lett. 

Liam gyorsan felült, a szemeiből félelem tükröződött. – „Tűz” – körbenézett a szobában nem tudván pontosan, hogy hol is van, köszönhetően a zavarnak, amit a rémálom idézett elő – „Hol van Andy?”
 
Tűz. Andy. Niallt arcon csapta a felismerés. Az idősebb fiú arról az estéről álmodott, amikor a lakásában megtörtént az az ijesztő baleset és Andy megégett. Tudta, hogy ez vissza szokott térni nála, és kísérti őt, de azt kívánta ez bárcsak, ne volna ennyire szörnyű. 

„Liam, ő jól van. Otthon van. Nincs tűz.” – próbálta nyugtatni, amennyire csak tudta. Nem tudta, mi történik Liam fejében, ahogy átvette az ő szavait. – „Portugáliában vagyunk. Tegnap este volt az utolsó koncertünk az európai sorozatból. Liam, te tudod ezt, igaz?”

A barna hajú srác egy pillanatra ránézett Niallre, de nem látta őt. Megfordult és a telefonjáért nyúlt, mielőtt idegesen üzenetet írt Andynek. – „Nem lehet jól, nem azután a tűz után.” – még mindig nem volt teljesen magánál.  

Ni előrébb csúszott az ágyban és megfogta Liam kezét. – „Liam, nézz rám!” – várt egy kicsit mielőtt finoman rákényszerítette, hogy felnézzen a telefonjáról – „Andy biztonságban van és te is, nincs tűz. Minden rendben van.”

Li lepillantott a szövegre, ami felvillant a telefonján. Niall látta, hogy Andy azt mondja, jól van. 

„Látod, rendben van. Liam ez csak egy rémálom volt. Minden rendben van. Ez a tűz megtörtént, de Andy biztonságban van hála neked, és te is jól vagy.” – a szőke srác aggódva nézett Liamre. Nagyon szerette volna megszabadítani őt a szörnyetegektől, amik megpróbálták Liamet emlékeztetni a félelmetes pillanatra. 

„Annyira valóságos volt.” – suttogta Liam és a könnyei végre utat törtek maguknak – „Azt hittem újra megtörténik.” 

„Tudom.” – Nialler szorosan átölelte az idősebb fiút. Beletemette az arcát Li nyakhajlatába. – „Minden rendben lesz. Semmiféle ehhez hasonló rossz dolog nem fog történni. Andy életben van hála neked, és mindenki, akit szeretsz és fontos neked biztonságban van.” – utálta, hogy nem tudja megszabadítani Liamet a rémálmaitól. 

Liam erősebben ölelte Niallt, ahogy sírt. Álmában a tűz annyira valóságos volt, hogy úgy gondolta, újra megtörtént a baleset. – „Niall, annyira valóságos volt. Félek, hogy újra meg fog történni. Félek a tűztől.” 

Ni szíve megszakadt. Liam Payne, a fiú, aki tűzoltó akart lenni, hogy életeket menthessen most félt a tűztől. A fiú, aki úgy tűnt legyőzhetetlen és bátor amiatt, ami tíz hónappal ezelőtt történt félt. – „Nem fog újra megtörténni. Ez csak egy őrült baleset volt, és nem fog újra megtörténni.” – Niall próbálta meggyőzni. 

Szorosabban tartotta Liamet, szerette volna megszabadítani minden félelmétől, amit saját magába zárt. – „Minden rendben lesz. Megígérem neked Liam. Nem hagyom, hogy bármi, főleg nem egy másik olyan ijesztő baleset, mint az, ártson neked vagy bárki másnak.”
 
Liam könnyezve bólintott még mindig átölelve a fiatalabb fiút. – „Kérlek, maradj itt velem!”

„Itt maradok.” – ígérte Niall, a szíve majd megszakadt érte. El akarta űzni minden rémálmát, harcolni az összes szörnnyel, ami azért jön, hogy felzaklassa az ő Liamét. – „Itt maradok veled, majd vigyázok rád.”

Liam egy kicsit elmosolyodott, és visszafeküdt az ágyba, közel tartva magához a másik fiút. – „Köszönöm, Niall.”

Niall halványan elmosolyodott, közelebb bújva a másik fiúhoz, így kényelmesebben tudta őt tartani. – „Szívesen Li. Majd elűzöm a rémálmaidat.” 

Liam ellazult az ölelésében. A szemhéjai újra elnehezültek, és mielőtt elaludt volna, Niall hallott egy nyugodt, de jelentőségteljes – „Szeretlek Nialler!”-t.

Ni elmosolyodott szemben tartva magát Liammel. Gyengéden megpuszilta a fejét és ő is ellazult. – „Én is szeretlek Leeyum.”














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése