2020. január 12.

Alvás problémák


Sziasztok!

Remélem, Mindenki jól van, és meg tudtok birkózni ezzel a hideg, de napos időjárással. Ha mégse, feltöltődésnek hoztam Nektek valamit. Meg se merem mondani, milyen régen nem hoztam már ilyet, de most eljött az idő. Hoztam Nektek egy fordítást, nagyon jó volt újra ezzel foglalkozni :) És ki más lehetne az egyik főszereplője, mint a mai napon szülinaposunk? :) Jó szórakozást a történethez! :)
Boldog születésnapot kívánok az igazi és egyetlen Zayn Jawadd Maliknak! :) 
Puszi: Emily








2:30, pillantott a falon lévő órára. A csillagos éjszaka titokzatossága felemésztette a szobát. 
Louis nem tudott aludni.

Átfordult az ágy másik oldalára, próbálva egy kényelmesebb pozíciót találni. Mindhiába. Frusztráltan felsóhajtva felült. Megdörzsölve a szemeit, halk léptekkel közeledett a hotelszobája erkélye felé. Az egyetlen zaj, ami hallatszott az a közlekedés távoli moraja volt és a szökőkút halk csordogálása.

Azon tűnődött, vajon a többi fiúnak is gondot okoz-e az alvás. Az, hogy egyáltalán nem hallott semmit, mást súgott neki. Lassan kifújta a levegőt, és elgondolkozva lehunyta a szemét.

Az időnek van egy olyan tulajdonsága, hogy állandó változásban van.
Három évvel ezelőtt, ha Louis nem tudott aludni:

1. Harry megoldása:
Harry szorosan hozzábújt volna és átölelte volna (ő olyan, mint egy személyre szóló nagy játékmackó)… előbb küldte volna álomországba, mielőtt rájött volna, hogy alszik. Harry meleggé és kényelmessé tette volna az alvását.

Most Harry független. Ő már többé nem egy gyerek, aki csodálja Louis-t. Ő kinőtt mindent, amit Louis szeretett. Minél jobban eltávolodtak, annál kevésbé beszéltek egymással. Egy ponton abbahagyták magát a beszélgetést.

2. Liam megoldása:
Liam rákeresett volna az álmatlanság megoldására. Még altatót is énekelt volna neki, rendkívüli esetben.

Most Liam Daddy Direction-ből az „alkohol problémás” srác lett. Eltekintve attól, hogy mindig okosan kezelte a folyamatos veszekedéseket a menedzsmenttel, Liam már nem volt ugyanaz a srác, mint régen.
Louis Sophiát hibáztatta ezért.

3. Niall megoldása:
Niall felbukkant volna egy kis éjféli falatozással, ami nyilvánvalóan segít elaludni. Niall bármit megcsinál a zsíros kajától a kávéig, amikor megfelelően motivált.

Mostanra Louis megtapasztalta, hogy felébreszteni egy álmos Niallt nem túl jó ötlet. Niall hajlamos volt nyűgös lenni, ha megfosztották az ennivalótól és az alvástól. Az a kis szőke kobold majom… ennek ellenére Louis szerette őt.

Aztán ott volt Zayn Malik. Zayn Malik, aki meghallgatja Louis legsötétebb titkait, és elfogadja őt olyannak, amilyen valójában. Mindig ott van, amikor szüksége van rá.

Végszóra, megérezte, ahogy kezek fonódnak a dereka köré. Louis-nak nem kellett zseninek lennie ahhoz, hogy kitalálja, ki volt az.

Louis ellazulva hozzásimult Zaynhez, aki így a fejét a nyakhajlatához dugta. A testük úgy illeszkedett egymáshoz, mint a kirakós darabkái. Néhány percig csak csendben álltak.

Ez a helyzet Zaynnel… ő nem tesz fel kérdéseket. Ő csak megérti.
Ironikus módon ők tökéletes ellentétei egymásnak.

Louis hangos és szókimondó, míg Zayn csöndes és zárkózott. De azt hiszem, ez a ragasztó, ami összetartja őket. Ők egymástól függenek, szinte csak együtt léteznek. Ők egymás életét egészen más megvilágításban látják.

Az idő lassan telt…

A légkör jelentősen megnyugodott, és Louis biztonságban érezte magát Zayn karjaiban. A szemhéjai lassan kezdtek lecsukódni.

„Gyere… menjünk aludni!” – Zayn halkan a fülébe suttogott. Louis bólintott, és követte őt befelé.

Hozzá kuporodott és hagyta, hogy simogassa a haját. Louis mosolyogva aludt el, mert Zayn mellette volt és ez volt minden, ami számított.

Még akkor is, ha valaki megváltozott körülötte, vagy elhagyta őt, neki ott van Zayn Jawadd Malik… és így az életet valóban érdemes élni.

(Louis nem számozza negyedik megoldásként Zaynt, mert ő nem megoldás… Zayn a mindennapjaihoz tartozik.)




Ha elolvastad, kérlek, jelezd :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése