2024. február 28.

Boyfriends/Fürdés idő

Sziasztok!

Hogy vagytok? :) Remélem, Mindannyian nagyon jól vagytok és a holnapi extra napot jól ki fogjátok használni. Jelentkezésem oka, hogy a hónapban szülinaposunk volt, ezért hoztam kettő fordítást a kedvenc párosommal. Azért kettőt, mert mindkettő nagyon rövid, de cuki 😍 Jó szórakozást a történetekhez! :) 
Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok az igazi és egyetlen Harry Edward Stylesnek! :)

Puszi: Emily



Boyfriends

„Szia, Niall!” – mondta Harry idegesen.

„Szia!” – mosolygott a szőke fiú. Odahajolt egy csókért, de Hazza elfordította a fejét.

„Várj, kérdezni szeretnék valamit tőled” – a göndör hajú a karkötőjével játszott, és tekintetét a földre szegezte.

Niall összezavarodva nézett rá – „Ó, mi lenne az?”

„Ömm, hát tudod, mi csókolózunk meg ilyesmik és fogjuk egymás kezét, de, ő… mik is vagyunk mi pontosan?” – Harry felemelte a fejét, így végre a szőke fiú szemeibe nézett.

Niall megragadta a másik fiú kezét – „Ömm, nem tudom… amit csak szeretnél” – az idősebb fiúban elkezdett növekedni a nyugtalanság. Meg akarta kérni Harryt, hogy legyen a barátja, de túlságosan félt ahhoz, hogy megtegye.

Egy pillanatig mindkét fiú hallgatott és a göndör hajú figyelte, ahogy Niall az ujjaival játszott. Hazza megköszörülte a torkát és elhatározta, hogy férfi lesz, és csak úgy megkérdezi.

„Lennélabarátom?” – Harry megfeszítette magát, lehunyta a szemeit és csak várt a válaszra.

Várta a kemény „nem”-et, de az nem jött. Helyette megérezte, ahogy karok veszik körül a nyakát. Niall ajkai neki nyomódtak a fülének, minek következtében borzongás futott végig a gerincén.  

„Igen, igen, igen” – suttogta a szőke hajú fiú a fülébe.

Azzal Harry a barátja köré fonta a karjait, és hagyta, hogy egy kis kuncogás kiszökjön az ajkai közül, miközben szorosabban ölelte őt.




Fürdés idő

Az egyetlen hang az volt, ahogy neki ütköztek a hullámok a kád falának. Harry ráhajtotta a fejét Niall vállára, miközben ő a lábai között ült, és karjait szorosan fonta az idősebb fiú köré.

Niall hátradőlt Harry ölelésébe és boldogan sóhajtott fel. Lehunyta a szemeit és hagyta, hogy a teste ellazuljon, míg hallgatta a göndör hajú fiú lélegzetvételeit.

Harry kibontotta Niallt az ölelésből és végighúzta a kezét a karján, majd megállt a fiú kezénél, ahol összefonta ujjait a sajátjaival. A kezeit újra a szőke srác köré fonta, miközben még mindig tartotta a másik fiú kezét.

„Szeretlek” – motyogta Harry, miközben ajkait Niall arcára helyezte, lassú csókot adva neki.

„Én is szeretlek” – mondta és elfordította a fejét, hogy rendesen meg tudja csókolni Harryt.

Az ajkaik tökéletesen összeillettek. Azt akarták, hogy ez a pillanat örökké tartson. Azután is, hogy ajkaik abbahagyták a mozgást, Niall a száját még mindig Harryén tartotta. És ők egy ideig csak így ültek. Ajkaik összezárva, szemeik lehunyva és a testük lehetetlenül közel préselve a másikéhoz.

Miután Niall végül visszahúzódott újra visszadöntötte a fejét Hazza vállára, és hallgatta a lágy hullámokat, meg Harry lélegzetvételeit.











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése