2016. március 8.

Félelem


Sziasztok!

Ismét fordítással jelentkezem, ami most egy rövidke kis Ziall. Remélem, tetszeni fog nektek. Arra szeretnélek kérni Titeket, hogy kommentben írjátok meg, melyik bromance párost/párosokat szeretitek, - Larrysek csak óvatosan - és akkor olyanokat is fogok majd fordítani a jövőben. Jó szórakozást a történethez! :)
Puszi: Emily








„Megijesztesz engem.” – ott, Zayn ezt mondta neki. 

„Megijesztelek téged?” 

Zayn lefagyott. Félre nézett és nagyot nyelt – „Igen.”

„Hogyan ijesztelek meg, Zayn?”

„Ez csak… tudod, te olyan ragyogó vagy és boldog minden kibaszott időben. És Istenem, te csak úgy irányítod az életed, mint, ahogy senki más, akit ismerek. És te megijesztesz engem, mert szerelmes vagyok beléd, Ni.” 

Niall megragadta a kezeit és szorosan tartotta őket. 

„Belépsz egy szobába és az egész átkozott helyet bevilágítod, mint egy kibaszott karácsonyfa.” 

Hogyan tudott ez a bőrdzsekit viselő, cigarettát szívó, tetoválásokkal borított fiú beleszeretni? Ennek nem volt semmi értelme. 

Niall egy óvodában dolgozott, dalokat énekelt és játszott a gitárján. Minden héten elment a templomba. Volt egy családja, akik szerették őt, és egy nagy rakás barátja. Ő virágot tett a hajába és egy állatmenhelyen dolgozott szombatonként. 

Zayn drogokkal foglalkozott – még vasárnap is – és egy tetováló és piercing szalonban dolgozott. Ő nem tudta fizetni a lakbért, nem is beszélve arról, hogy gondoskodjon a két húgáról. Alig mosolygott, és ha mégis akkor az Niall miatt volt. 

Az apja egy évvel ezelőtt halt meg egy ismeretlen betegségben. És az anyukája, az ő gyönyörű édesanyja egyszerűen nem tudta feldolgozni, hogy akit szeretett meghalt, és belehalt a fájdalomba. Senki nem akart vele barátkozni, mert ő más volt. Egyszerűen csak nem fogadták el őt. Ő soha életében nem tette volna be a lábát egy menedékhelyre, és most mégis volt egy menedéke. 

Két kéz közrefogta az arcát. Zayn felemelte a jobb kezét és beburkolta vele Niallét. A fekete hajú fiú lehunyta a szemét, és amint ezt tette, újra kinyitotta őket. Niall egymáshoz nyomta az ajkaikat, és szabad kezét a másik fiú mellkasára simította a kabátja alá, a szíve fölé. 

Zayn félt.

De ez rendben volt.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése